get4get Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Dzień dobry! Jestem nowym członkiem forum. I świeżym użytkownikiem scenica 1.9 dci z 2004 roku. Samochód został sprowadzony jako ciężarowy z Danii. Wyświetlacz wskazuje zużycie paliwa w postaci ilości kilometrów, przejeżdżanych z litra paliwa. Czy istnieje możliwość zmiany tych wskazań we własnym zakresie, czy jest konieczna głębsza ingerencja? Pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tylko clip lub inny program. Ja to zmieniłem programem maxiecu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
get4get Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dzięki za informację. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi