bubson Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum i Megankowych wyjadaczy. Jestem właśnie na etapie zakupy mojego pierwszego własnego samochodu, padło na Megane II i nie wyobrażam sobie innego pojazdu :) Brak mi jednak doświadczenia i wiedzy jaką posiada wielu użytkowników, dlatego postanowiłem podrzucić Wam tu link do ogłoszenia. W weekend będę na Śląsku i chciałbym obejrzeć tą bardzo sympatycznie wyglądającą sztukę: http://otomoto.pl/renault-megane-sport-alu18-szklany-dach-1-6-C36144346.html Czy ktoś z Was widział już może to auto ? Czy ogłoszenie wzbudza jakiś niepokój ? Na co szczególnie zwrócić uwagę ? Przeczytałem już wiele artykułów na temat zakupów Megane, jednak spersonalizowane porady są zawsze najlepsze, dlatego zwracam się do Was o pomoc Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ale spaprane drzwi kierowcy i pasażera. Te głośniki tam nie pasują. Dodatkowo w drzwiach kierowcy część boczku jest czarna. Brakuje zdjęć komory silnika. Coś wysoko ma pedał sprzęgła, do tego bez nakładki na nim. Drążek zmiany biegów nieoryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeeq Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ogólnie auto "pogrzebane". Ciekawi mnie gdzie ma tablice wyjazdowe z niemiec skoro przejechał nim 1000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Faktycznie tapicerkę do głośników docinał chyba nafurany rzeźnik dłutem. Czy nieoryginalny drążek zmiany biegów może oznaczać coś złego ? W tym samochodzie jest wiele tuningowanych części, więc może podejrzewam że drążek został wymieniony ze względów estetycznych. No chyba że ma to jakieś drugie dno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Daruj sobie, to szrot. Też kupowałem 3 miesiące temu pierwszą megankę i na pierwsze auto wybierz coś zadbanego, w oryginalnym wyposażeniu. Grzebane auto = koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 2x2 końcówki wydechów :D ciekawe czy cały wydech jest przerobiony, czy z jednej strony końcówki są po prostu przyczepione ;) W sumie ma ładne felgi, ale to najmniej istotna sprawa. Jak wyżej koledzy piszą - grzebane auto to jest ryzyko, może akurat grzebane i ktoś dbał, ale może być grzebane i spartolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubson Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Widziałem dzisiaj to auto na żywo. Faktycznie strasznie nakombinowane ! Trochę się to wszystko kupy nie trzyma, więc odpuszczam ten egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi