Alerin Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja mam teraz z opla astry, u mnie i tak ktoś coś kombinował ponieważ kostka była lutowana. Polecam Ci 140DB z kompresorem, po 40zł są takie a efekt porównania z tirem :D Sam mam zamiar taki kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loram Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Alerin, gdzie są? Zapodaj linka Jak ryknę to się wszyscy na drodze zdziwią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Zanim rykniesz to rozejrzyj sie dookola zebys DR nie stracil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 http://allegro.pl/fanfara-kompresor-klakson-tir-139db-fanfary-i5126061335.html Tutaj masz pierwszy lepszy, poszukaj tego typu, może taniej znajdziesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Ja dorobiłem sobie uchwyt i zamontowałem 2 dodatkowe na przekaźniku. Powietrzne do 50zł odesłałem bo były tragiczne i kupiłem zwykłe ślimakowe na allegro... wytrzymały 2 lata. Potem zamontowałem 1 z jakiejś renówki ślimakowy i 1 z CLIO 4 wyglądający jak z Żuka ;) i ten trąbi najmocniej :) Jak naciskam klakson to 3 razem robią robotę ;) Ps.Na zdjęciu jest jeszcze stary zestaw. Edytowane 26 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 taki cichy ślimak oddam za darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie wiem jak w megane ( u mnie był tylko jeden ślimak nisko tonowy) ale w lagunie masz dwa ślimaki. W Francji mają chyba bardzo wrażliwe uszy bo jak kupiłem auto i zatrąbiłem przy znajomych to każdy się śmiał ze mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loram Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Alerin, właśnie miałem to samo, między innymi dlatego szukam innego klaksonu ;-) Edytowane 27 Marca 2015 przez Loram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jeżeli nie masz kasy to weź sobie na złomie od opla corsy, seicento, laguna, volvo itp... Jeżeli masz 50zł to kup sobie ten co wcześniej Ci pokazywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi