chomik07 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam Po 3 latach z peugocikiem wróciłem znów do "reni" i od razu chciałbym ją poprawić. A mianowicie : Mam wejście analogowe koło zapalniczki - takie dwa "chincze" Wiem że wersja ta wychodziła też z wejściem cyfrowym - USB Na szrocie już znalazłem to wejście wraz z modułem który bym chciał podmienić. Zanim zacznę grzebać chciałbym was prosić o schemat gdzie ta wiązka idzie i gdzie się znajduje moduł - będzie mi łatwiej jak będę wiedział gdzie tego szukać. Po drugie chciałbym dołożyć kamerkę cofania bo same czujniki to nie wszystko :) Czy tam mogę spodziewać się już założonej wiązki czy muszę ciągnąć ją przez całe auto ? No i jeśli macie schemat tego podłączenia też chętnie się z nim zapoznam Autko Grand Scenic 1,9 cdi - 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Poszukaj moich postów na temat kamery cofania , dokładka USB = dołożenie c-box i kwałka instalacji też było na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi