inzDamian Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam. Nie wiem czy jest post na temat drgania silnika podczas postoju w Megane II HB 1,6 16V z 2003 r ale zaryzykuję. Otóż od jakiego czasu telepie mi się silnik podczas postoju i te drgania są odczuwalne w całym pojeździe. Moje podejrzenia padają na poduszki silnika (jedną dolna co znajduje się pod silnikiem wymieniłem we wrześniu ubiegłego roku i był spokój). Czy ktoś już miał takie drgania?? Czy moje podejrzenie jest słuszne?? Koszt nowej, prawej poduszki(sam zakup) waha się od 125 na allegro (bez przesyłki, choć wole kupić normalnie) do 168-240 zł w sklepach z częściami samochodowymi. Z góry dziękuję za uzyskaną informację. Edytowane 29 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Temat poduszek już wielokrotnie był poruszany na forum. Prawdopodobnie padła poduszka obok rozrządu i tylko wymiana na oryginał daje efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi