tomtt Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Forumowiczów. Chcę podziękować za wszelkie porady jakie udało mi się tu odnaleźć , a dzięki którym dowiedziałem się jak wykonać kilka drobnych napraw mojej wysłużonej Meganki. Nie miałem nigdy styczności z mechaniką samochodową i wszystkiego się dopiero uczę, a jednak z Waszą pomocą naprawiłem pompkę spryskiwacza, wyczyściłem silniczek krokowy, wymieniłem czujnik położenia wału korbowego, wymieniłem pasek wieloklinowy z rolką, tylne amortyzatory, pękniętą osłonę lewego wewnętrznego przegubu, ustaliłem i wymieniłem spalone cewki, wymieniłem świece, wymieniłem lewy reflektor z błotnikiem (po małym dzwonku...) Wszystko to oczywiście na przestrzeni 3 lat :) Dziś zamówiłem na eBayu uchwyt mocujący dolną część skrzyni biegów i jak tylko przyjdzie, zaraz go wymienię. Z każdą naprawą powiększa się zestaw narzędzi i naprawdę polubiłem brudzić paluchy w smarze ;) O wszystkim powyższym, jak i czym, przeczytałem na Waszym forum. Dzięki raz jeszcze! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi