lukasfenix Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam! Panowie, zauważyłem, że wycieraczki pracujące na wolnym biegu (ciągłym) po zatrzymaniu auta automatycznie przechodzą na przerywany. Gdy ruszę, automatycznie wracają na tryb ciągły. Czy u was też tak jest, czy mam założony jakiś patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 U mnie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tak powinno być w Scenicu też tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tak jest na 1 pozycji przełącznika wycieraczek. Ten patent jest już fabrycznie zabudowany i opisany w instrukcji auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie za info. W żadnym poprzednim aucie nie miałem takiego bajeru. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jeszcze tylna Ci się włączy (jeśli ją oczywiście posiadasz,bo w sedanach jej brak, a nie określiłeś jakie masz nadwozie) jak są przednie włączone i włączysz wsteczny bieg. To też nie cuda ale normalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzięki Gojgien, mam hatchback-a. O takim zachowaniu tylnej, też nie wiedziałem. :unsure: Ciągle mnie ta "Megi" zaskakuje- i to pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Może warto w końcu poczytać instrukcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No ale jakby poczytał to by nie było Ciągle mnie ta "Megi" zaskakuje- i to pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Może warto w końcu poczytać instrukcje? Jak masz tylko tyle do powiedzenia, to nie zaśmiecaj wątku. Temat można zamknąć, dziękuję wszystkim za meteorytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi