Dawciu-o Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wczoraj trochę z ciekawości, trochę z nudy, rozebrałem tunel środkowy. Oprócz pewnej dziwnej rzeczy, którą zauważyłem w związku z hamulcem ręcznym i opisałem w innym wątku, zauważyłem jeszcze jedną ciekawą rzecz. Mianowicie cztery wiązki kabli z kolorowymi kostkami. Leżą sobie luzem pod plastikiem na wysokości rękojeści hamulca ręcznego, nie są nigdzie podłączone i nie mam bladego pojęcia, do czego służą. Czy ktoś jest w stanie mi to powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Brązowa kostka - podgrzewanie prawego fotela 2. Szara kostka - podgrzewanie lewego fotela Pozostałe dwie odpowiadają za sterowanie otwieranym dachem i szybami. Na mój gust to w CC powinno być (a dokładnie tak jak na pierwszym zdjęciu) :P Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez dcst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czyli wychodzi na to, że montują wiązkę uniwersalną z wyprowadzeniem na te rzeczy, a w zależności od wersji i wyposażenia są one używane albo leżą luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Możliwe, aczkolwiek ja u siebie tych wiązek na przykład w ogóle nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Może są gdzieś lepiej ukryte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Może, ale szczerze wątpię, bo w moim aucie jest mało miejsc, do których jeszcze nie dotarłem B) Ot ciekawska dusza. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez dcst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) W pełnym wypasie tam jest podgrzewanie foteli, czujniki cofania i sterowanie dachem w CC ;) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez bert32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To by dużo tłumaczyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 w wersjach poliftowych są cztery kostki a mianowicie: czerwona - od LPG niebieska - włącznik wyłącznik czujników cofania pozostałe dwie - podgrzewanie przednich foteli. w wersji przeliftowej są tylko trzy bez niebieskiej czyli włącznika wyłącznika czujników cofania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi