Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Antena Megane II Grandtour

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, spędziłem spory czas na opcji szukaj niestety nie znalazłem odpowiedzi na dwa moje pytania:

- Czy antena z hatchbacka podejdzie do kombi, czy może różnią się one długością? (jest ich znacznie więcej na allegro, w lepszej cenie/stanie)

- Gdzie dokładnie i w jaki sposób (tj. co demontując) mogę dobrać się do wtyczki łączącej kabel antenowy w Megane II kombi? Gdyż wszelkie dokładne opisy z forum najczęściej dotyczą Megane pierwszej generacji...

Z góry dzięki za info i pozdrawiam!

Jak otworzysz tylną klapę,to na styku podsufitki z dachem, zobaczysz dwie zatyczki trzymające podsufitkę .Należy je wyciągnąć do siebie,podważając wcześniej zabezpieczenie tej zatyczki (trudno to opisać ,jak zrobić).Po wyciągnięciu zatyczek ,odchylić podsufitkę od dachu i masz dostęp do anteny .Musisz zdjąć również prawą górną osłone słupka bagażnika ,bo jest tam wtyczka.

post-3001-0-90612000-1428526108_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...

Podepnę sie pod ten temat.

Czy wzmacniacz w stopce jest strojony odpowiednio do długości bata czy można zastosować dowolny? Kupiłem na wymianę komplet z Clio z krótszym batem i zastanawiam się, który bat zastosować po wymianie podstawy.

• 6 miesięcy temu...

Podepnę sie pod ten temat.

Czy wzmacniacz w stopce jest strojony odpowiednio do długości bata czy można zastosować dowolny? Kupiłem na wymianę komplet z Clio z krótszym batem i zastanawiam się, który bat zastosować po wymianie podstawy.

Który będzie lepszy sprawdzisz jak już wymienisz. Radio Uptade list ma funkcję pokazywania siły sygnału. W instrukcji dostępnej na forum jest napisane jak wejść głębiej w ustawienia radia i w jednej z opcji jest właśnie siła sygnału. Porównasz sobie na której chodzi lepiej i będziesz miał odpowiedź.