ziomek4007 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. Wymieniam dwumas, sprzęgło i ze skrzyni spuściłem olej. Chciałbym wlać świeży. Na skrzyni naklejka, na której wypatrzyłem symbol TL4. Nie mogę się jednak dogrzebać jakiego Tranself'a muszę zalać i mniej więcej ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Tranself 75W80 2l :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) OK a te wszystkie oznaczenia NFP, NFJ itd Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 NFJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Z tego co wiem, bo sam się przymierzam to wchodzi 2,4 litra. Swoją drogą zamierzam też kupić dodatek Liqui Moly do skrzyń, 2 tubeczki( LIQUI MOLY MoS2 20g )i jeszcze ją w ten sposób ją wyciszyć. Liqui robi porządne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Takie informacje znajdują się w serwisówkach, które leżą od dawna na Downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi