Mateusz_stg Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Witajcie, Wracałem dzisiaj od znajomych a w zasadzie chciałem wracać, Renia zaparkowana była 2 kołami na jezdni a 2 na chodniku. Chodnik około 5-8 centów wyżej od jezdni więc nie jest to jakoś mega wysoko, zjeżdżając z chodnika tylną osią usłyszałem nagły trzask. A skręcając na skrzyżowaniu odgłosy, które można porównać do szorującego zacisku hamulca po tarczy. Cofnąłem się do znajomych złapałem za tylne koło - rusza się w prawo i w lewo, w przód i w tył. Po prostu coś pękło. Niestety dziś już ciemno i niczego dopatrzeć się nie mogłem. Koledzy i tu Pytanie do Was, od czego zacząć szukać? Auto mi jest potrzebne do pracy a na razie Renata co miesiąc woła pomocy... Pęknięty amortyzator chyba nie powodował by takich luzów w kole? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Łożysko mogło się posypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wróżenie z fusów. Trzeba zrzucić koło i będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi