toudi158 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Zauważyłem, że z mojej RM3 z wydechu słychać metaliczny dźwięk, delikatny jakby w środku był piasek i drżał. Dodatkowo z wydechu Meganka wypluwa coś brudzącego i zostaje plama. Na serwisie stwierdzono obecność masy uszczelniającej. Wiecie co to może być i ile może to kosztować? Edit: Witam ponownie. Odnośnie wycieku z wydechu mechanik stwierdził, że wszystko jest ok i brudzenie ustanie jeżeli będę więcej jeździł z większym zaangażowaniem. Druga sprawa jest gorsza, na jałowym biegu wkurzajacy dźwięk jest prawdopodobnie powodowany przez kamień w wydechu, żeby go wyjąć należałoby wyjąć cały wydech (nie wiem jak z zawieszeniem tył). Ma ktoś może jakiś pomysł? Mechanik stwierdził, że nie ma sensu wybebeszać samochodu przez takie coś. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez toudi158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi