Adamson Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś z forumowiczów orientuje się czy i ewentualnie gdzie mogę kupić samą szybkę światła przeciwmgielnego tylego lewego - tego zamontowanego w zderzaku po stronie kierowcy? W ASO do kupienia jest tylko cała lampa i jak usłyszałem cenę to musiałem usiąść - 327 zł :( Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 1 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makki Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Tylko cała lampa: http://allegro.pl/swiatlo-tyl-lewe-grand-scenic-iii-3-265850007r-i5107974783.html - 122 zł/szt. Na pewno to jest ta. Poszukasz dokladniej to znajdziesz jeszcze taniej. Edytowane 17 Maja 2015 przez makki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi