mario_78_78 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Forumowiczów, jako że niedawno przesiadłem się z SCII na Megi III pojawiło się kilka pytań, na jedno z nich nie znalazłem odpowiedzi na forum. Zatem pytanie: mam radio ..., głośniki z przodu grają (marnie, ale grają) z tyłu mimo ich obecności w boczkach - cisza. Czym to może być spowodowane? update radia (gdzieś mi tak google podpowiedziało). Jestem umówiony do ASO ... ale jak by było jakieś gotowe rozwiązanie ;) Edytowane 1 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Może w ustawieniach musisz pogrzebać, może ktoś wyłączył tył, albo Fader ustawił na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_78_78 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 To była pierwsza rzecz jaką sprawdziłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A poprzedni właściciel nie miał tuby/skrzyni basowej/wzmacniacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_78_78 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Nie, full oryginał. Dodano: 06 maj 2015 - 09:59 To problem rozwiązany w ASO. Okazało się, że jeden z głośników był uszkodzony i został odłączony cały tył (dziwna teoria), ale wymienili i już daje basem po nerkach ;) . Jednocześnie wgrali nowy soft, który katastrofalnie działa jeżeli chodzi o obsługę zestawu głośnomówiącego :/ Edytowane 9 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi