Arthas Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Witam. Mam pytanie, chcę wymienić klocki w mojej Megi II 2004 rok 1,9 dCi. czy po zdjęciu koła będę mógł sprawdzić czy mam hamulce boscha czi innej firmy? Chodzi mi o to czy na zaciskach lub innym elemencie jest nazwa producenta lub jakieś oznaczenia. Pewnie dla większości jest to trywialne pytanie ale jest to moje pierwsze autko i chciałbym się upewnić... Pozdro dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 mam system Bosha i na zaciskach pisze Bosh;) wiec u Ciebie tez cos pisac powinno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiael Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Oktan, Bosch przez "sch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthas Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dzięki. Dziś zobaczę w wolnej chwili... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekd Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 jeśli masz oryginalne klocki to na nich tez bedzie nazwa producenta systemu hamulcowego np Bosch lub Ate. Jest też nazwa producenta klocka np Ferodo no i logo renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Podzespoły systemu hamulcowego Bosch i Ate nie pasują do siebie wzajemnie? Chodzi mi oto czy jeżeli mamy system Ate to klocki Boscha będą pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Przymierzam sie do wymiany tarcz i klockow i nie wiem ktory układ hamulcowy mam. Jakas podpowiedz? Megi z 2006, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi