gojgien Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 tak masz rację, jesteś na forum 6 dni (słownie sześć) i mamy wszystko po Twojemu przebudować. A po 2 tygodniach pojawi się następny user, który będzie miał swoją wizję. I co, wszystko od nowa Fajnie jest proponować coś, przy czym nie trzeba pracować a tylko czekać na efekty, a potem jeszcze marudzić że nie tak to miało być. Ja w to nie wchodzę, chcecie przerabiajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 gosciu, to tylko propozycja. Ale rozumiem, ze nie jestem tu mile widziany to zbieram manatki. A co do pracy to jesli chcecie moge wam pomoc, ale jestem na forum 6 dni (slownie szesc) to przeciez taki niskopostowy leszcz nie moze wymyslic nic sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kfadratowy, co się szamoczesz przecież wyrażam tylko swoją opinię o Twoim pomyśle. Czy nie może być odmienna od Twojego poglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ludziska po co te emocje? każdy pomysł jest wart rozważenia jeśli będzie skutkował poprawą ergonomii forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie ma co się emocjonować Temat nie jest tego wart, a ewentualne zmiany w organizacji nie będą wymagały pracy moderatorów. Oczywiście, pisze ogólnie o zmianach organizacji działów, a nie że wszystko zostanie przerobione pod kątem propozycji jednego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 a ja mysle że pomysł jest bardzo dobry, a z realizacja też może by nie było zbyt dużo pracy, można przecież dac uprawnienia paru użytkownikom którzy wiedzą o co w tym wszystkim chodzi i z czasem by sie udało to zrobic, i sądze że wszystkich postów nie trzeba by było czytac, bo częśc jest oczywista, takie jest moje zdanie, nie każdy musi sie z nim zgadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi