laku171 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam mam problem ponieważ niedawno z racji przerdzewiałego tłumika środkowego dokonałem jego wymiany lecz problem jest tego typu że na dziurach a czasem nawet na parkingach gdzie są włożone kostką brukową strasznie tłucze tłumik z tego co udało mi się zauważyć tłucze on o belkę wszystkie wieszaki są nowe nawet troszeczkę podgiąłem hak na tłumiku końcowym żeby był troszkę wyżej ale nie dało to zbyt wiele i nadal tłucze więc proszę o podpowiedź co mogę jeszcze coś z tym zrobić. :) ewentualnie o zdjęcia wieszaków tłumika jakie mają być co może są nie takie jak powinny :) Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Wiesz co to są zdania P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Czy wydech rusza się mocno czy jest sztywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laku171 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 no jeżeli o to chodzi no to wiadomo rusza się cały tłumik na tych gumach nie jest on zrobiony na sztywno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Sprawdź złącze elastyczne tzw. plecionkę z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 z tego co udało mi się zauważyć tłucze on o belkę wszystkie wieszaki są nowe Na pewno środkowy i końcowy tłumik łączone są przed belką. Przy wymianie prawdopodobnie źle ustawiłeś końcowy tłumik w stosunku do środkowego, albo za słabo zaciski skręciłeś i na łączeniu nastąpiło wzajemne przemieszczenie tłumików (skręcenie wokół osi rury) i to wygięcie nad belką poszło w dół. Trzeba to skorygować na tym łączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi