Bysiuwwr Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam po wymianie poduszek pod silnikiem chciałem go odpalić i patrze a tu kręci ale nie odpala pomyślałem sobie że benzyny nie ma pojechałem kupić zalałem i to samo. wykręciłem świece przyłożyłem do masy i nie ma iskry?? co mogło się uszkodzić podczas wymianie wszystkich poduszek pod silnikiem ? dodam że wcześniej odpalał bez problemu przed wymianą. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Pewnie coś się rozłączyło lub straciło dobry styk podczas wymiany poduszek. Sprawdź wtyczki w skrzynce z bezpiecznikami, wtyczkę przy czujniku położenia wału korbowego i wyłącznik uderzeniowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysiuwwr Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ok dzięki jutro sprawdze i napisze. Dodano: 14 maj 2015 - 21:56 sorrki a gdzie znajdę ten czujnik stukowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Za zbiorniczkiem płynu chłodzącego, takie coś z gumowym kapturkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi