rectosei Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pany doradźcie w takiej sprawie. Gałka zmiany biegów w moim Fluence wygląda aktualnie niezbyt ciekawie, konkretnie wytarł się ten chromowany dekielek. Psuje to oczywiście luksusowy wygląd wnętrza. Fabrycznie ten element nie był u mnie obszyty skórą. Znalazłem na olx ogłoszenie dżentelmena, który sprzedaje gałkę zmiany biegów i mieszek z Espace IV, skórzany, nowy w miarę rozsądnej cenie. Jedynym problemem jest inny schemat biegów na dekielku, w sumie jest to najmniej istotne. I teraz kwestia taka: czy przypasuje to do mojego modelu? Da się to bez problemu przeszczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Do Fluence są tez skórzane - do kupienia na allegr. Zarówno 5 jak i 6 biegów. Podejdzie praktycznie każda gałka z Renault, na drążku jest nabity standardowy plastyk (taki z 3-ma skrzydełkami) na który po prostu wbija się gałkę. Przynajmniej tak jest w wersji 5 -biegów. Poza tym można kupić sam dekielek który się wytarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi