Elmariano Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Cześć. Czasami mi przerywa głośnik w przednich drzwiach od strony kierowcy jakby coś nie łączyło. Da się sprawdzić połączenia bez zdejmowania całego boczku drzwi? Może jest jakaś kostka przy drzwiach na tym przegubie co wchodzi do drzwi? Proszę o pomoc. Edytowane 23 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nie wiem jak to jest dokładnie w M III ale wydaje mi się, że sam głośnik powinno dać się odkręcić i wyjąć bez zdejmowania boczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmariano Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nie da się sprawdzałem. Może da się jakoś odkręcić boczek i odchylić albo coś bo zdejmowanie boczku z tego co wyczytałem to dość karkołomna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A nie da się samych osłon głośników zdemontować i tam szukać mocowania głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 W M3 osłona jest integralną częścią boczka a głośnik przynitowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 No to ulepszyli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snozer Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy ktoś temat rozwiązał bo nie chce mi się całych drzwi rozbebeszać. Czy głośnik się spalił czy któraś z kostek głośnik/radio a może same radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmydu Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Mam to samo i też dotyczy lewego głośnika. Zdejmowałem boczek i tam niczego złego nie znalazłem. Podejrzewam, że problem jest w kabinie lub na łączeniu z drzwiami lecz nie miałem kiedy tego sprawdzić Ogólnie głośnik gra ale czasem "traci basy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gldfish Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam, czy udało się komuś znaleźć przyczynę problemu z tego wątku? U mnie zasadniczo jest ok, ale też miewam sytuacje, że głośnik (od kierowcy) na chwilę przestaje grać lub gra bardzo cicho (z reguły zanik jest na kilka sekund). Początkowo myślałem o stykach i że to przy otwieraniu drzwi. Ale teraz wiem, że to bez znaczenia. Dzieje się bez większego powodu. Czasem jak się wolno jedzie, czasem jak samochód stoi na światłach. Bardzo dziwne. Ostatnio było tego trochę więcej, dlatego zaczynam myśleć nad przyczyną. Z ciekawostek - raz zdarzyło się, że głos stracił się na parę sekund w głośniku pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi