Yetiq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zastanowiłbym się czy masz dobry termostat. U mnie jak się nagrzeje, to temperaturę trzyma nawet przy większych prędkościach. [nie róbcie OT - bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Fotki zrobiłem telefonem, bo mi padły akumulatorki w aparacie, ale na dniach dodam nowe w leprzej jakości :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 imho siatex czarny by lepiej pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 tak to wygląda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 a założone? albo przyłożone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 [cięcie] jeszcze nie są skończone.... ;-) Nie cytujemy posta w całości, odpowiadając bezpośrednio pod nim. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 szpachla wyszła super ;-) nic nie widać że coś przy tym było kombinowane Gratulacje 8-) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Tak to wygląda, wymiana łatwa ok 3minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wyszło super. Jesze fajniej byłoby gdybyś całość pomalował w kolorze nadwozia, tak aby nie było wogóle czarnego. PS. Zapomniałeś zmienić nr. rej na naklejce na przedniej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 powoli zabieram sie za dół, nie bedzie łatwo duża giętka ramka, moze za rok skończe hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 A może zlikwidować tę czerń? Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST_NS Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Mam pytanko wyciągał ktoś ta dolna ramkę z halogenami bo nie wiem jak się za to zabrać a nie chce zniszczyć z góra sobie jakos poradziłem a dół nie wiem jak a chce wszystko zrobić za jednym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 suuuper wyszły te kratki,tez bym chciał takie ale boje sie ze cos porysuje i połamie :-/ wiec czekamy na doł. prawde mowiac mozesz zarabiac na takich grillach puszczajac je na alllegro,hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mici.fox Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Wymieniłem na zime grile na standardowe i tak: wszystkie materiały do produkcji grila spisały sie super poza siatką wyblakła tak ze szkoda gadać no i trzeba pomalować od nowa spray_em na czarno bo juz sie zmył i ramki sie świecą jak psu ja... aaa ma być mat tak ze wszystko ładnie pięknie ale na jeden sezon no i walka od nowa.... ale jak sie kocha to sie zrobi na dół nadal nie mam pomysłu nie wiem wciąż jak zdjąc ta kratke... moze ktoś ma juz jakieś doświadczenie w tym może jakieś foto instrukcje ktoś da ?? :P [ Dodano: 2009-03-29, 13:49 ] Nowy czarny grill na nowy sezon :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 No mnie też pokonała dolna kratka. Przez nią zarzuciłem robotę na całą zimę :/ Myślałem, że do Krzepic się wyrobię, ale zawsze coś wypadnie i się nie wyrobiłem... W chwili obecnej status moich przeróbek jest taki. Góra czeka na malowanie, boki ładnie wyrównane stara farba unicestwiona. Dół... niedokończony, jak widać: Osłonki halogenów czekają na szpachlę. Środek, muszę tylko dokończyć rzeźbienie kratki i ją wkleić. Teraz może to wygląda kiepsko, ale pomalowane na czarno będzie git Jeszcze się tylko zastanawiam, czy w "halogenach" całkiem nie wyciąć tych "żaluzji"... Malować będę u lakiernika samochodowego, czarny mat. Sądzę, że pierwsza połowa maja to czas kiedy grille zawitają na przedzie mojej megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi