Prezes Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja bym zobaczył zanim prysnę jak się prezentują srebrne (daj zdjęcia ) lub pryśnij potem same kratki grafitem tak aby grało z felgami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ja tam wolalbym srebrne (to znaczy zalezy jaki kolor auta). Wedlug mnie srebrny ozywilby troche przod auta tak jak lampy z fazy drugiej ozywiaja tyl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 taaaa.... ale ja mam czarne auto i takie mi sie podoba i fakt, tylne lampy bym podmienil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Megane ze srebrna kratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie bede zasmiecac forum i nie zaloze kolejnego tematu ;-) Wie ktos gdzie idzie dostac takie kratki jak kolega pokazal na zdjeciu?? Na allegro szukalem i nic nie znalazlem. Chodzi mi o komplet ten grill dolny tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) gipsiarz, na szrocie z francuzami powinni miec. ja osobiscie mam dzieki pomocy jednego forumowicza, i moze (jak wreszcie sprawdzi :]) bedemial tez dolne, bo je chyba tez przerobie... a dzis tylko tyle namajstrowalem :/ jedna siatka jest juz ostatecznie przycieta, pozaginana i gotowa do wklejenia. druga jutro rano zostanie "oprawiona" co malo widac, to jeszcze dzis uzupelnilem pare brakow w bocznych sciankach za pomoca szpachli, zeby siatka nie odstawala i bylo rowniej, zwlaszcza tutaj: Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Nie moge sie doczekac efektu koncowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) nie Ty jeden ;P ------------------------------------------ EDIT: 19:25 20.02.2007 ------------------------------------------ ok... dzis dokonczylem "budowe" czyli etap 4. zalapalen niestety troche opoznienia, to przez uczelnie, zaczela sie sesja poprawkowa i nowy semestr... przynajmniej ta ciezka i zajmujaca duzo czasu robote mam juz za soba obie siatki zostaly juz przyciete (druga dzis sie doczekala modelowania, a zaczalem wczoraj na uczelni w przerwach miedzy wykladami ;P) i wymodelowane pod ksztalt profili oryginalnych grilli: potem, siatki zostaly przyklejone masa klejaca BOLL: mam nadzieje ze do jutra to wyschnie i bede mogl pociagnac pierwsza warstwe farby :] potem tylko troche schniecia i kolejne warstwy, na koniec calosc nawoskuje recznie. moze wczesniej jeszcze pociagne bezbarwnym lakierem matowym... zobacze :) ------------------------------------------ EDIT: 19:25 20.02.2007 ------------------------------------------ skleilo sie :) czas na malowanie! teraz dopiero wolno bedzie szlo... ;P Edytowane 19 Grudnia 2015 przez DrNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 I co dalej... Wsadź do samochodu. Zobaczymy jak wygląda. Mam takie 2 kratki ekstra. Może też takie zrobię jak będą fajnie wyglądać. Chociaż bardziej mi się podobają te od wersji Sport 2,0 . Ewentualnie fajny jest też ten nowy zderzak. Wymiana zderzaka + lampy tył. I mam M II ph II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 dalej to bedzie jeszcze duga warstwa, wyrownanie, trzecia warstwa farby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale mam nadzieje ze fotki z grillem gotowym w aucie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 beda beda! moze w niedziele zaloze testowo tyle ze auto mam tak brudne ze bez retuszu w photoshopie przed publikacja sie nie obedzie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Mozesz sprobowac retuszu plynem i gabka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Albo po tankowaniu do myjni?? Chociaz z automatycznymi myjniami jestem ostrozny bo mi przedni zderzak podrapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Albo po tankowaniu do myjni byl taki film... "Nigdy w zyciu" chyba ze mnie sytuacja zmusi... ale juz wole jezdzic brudnym niz porysowanym ;P auto od nowosci tylko recznie myje i co jakis czas woskuje, tez recznie. tyle w tym temacie. a na retusze woda i gabka -8'C to troche zbyt extreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi