damian19961 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, ma ktoś jakąś aktualną instrukcję jak podłączyć aux do Radia Philips 22DC594/62B. Wszystkie tematy które przeglądałem, niby jest instrukcja ale wszystkie obrazki wygasło. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :) Pozdrawiam Dzięki aston76 za edycję i dopisanie modelu radia :) Edytowane 8 Czerwca 2015 przez damian19961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wszystkie tematy które przeglądałem, niby jest instrukcja ale wszystkie obrazki wygasło. Sam kiedyś wrzuciłem info jak to zrobić w radiosacie, więc gdzieś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Tutaj Mój odnośnik Edytowane 4 Czerwca 2015 przez P_r_z_e_m_o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ty mi podałeś do megi po lifcie a ja mam przed. Więc jest inny układ w radiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 To zrób zdjęcie jak wygląda Twoje radio w środku (na tyle wyraźnie żeby było widac nazwy scalaków) i coś poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) A mógłby ktoś powiedziec jak wpiąć się w mechanizm od kasety. Kolega z tego posta zrobił więc się da tylko w które kable się wpiąć http://megane.com.pl/topic/26300-tutorial-wejscie-aux-w-odtwarzaczu-tuner-list-22dc25962/page__view__findpost__p__235374 /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Kolego UP /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam takie jak kolega z tego postu proszę http://megane.com.pl/topic/26300-tutorial-wejscie-aux-w-odtwarzaczu-tuner-list-22dc25962/page__view__findpost__p__424479 Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No to przecież w linku który podałeś masz napisane w które nóżki jakiego układu się wlutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 tak tyle że są 3 kable na wejściu przed układ i 3 na wyjściu układu i teraz wpiąc się przed układem czy po. Cały czas mówimy o tym mechanizmie od kasety co jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sygnał z mp3 jest na tyle mocny, że można pominąć układ, i wlutować się za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) okej wpiąłem się lecz dzwięk jest bardzo nie czysty. zapodam zdjęcie tego układu. Robiłem na szybko więc połączyłem to i dałem na izolacje bez lutowania ale raczej chyba przez to nie było by aż tak nie wyrażnie słychać.. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez damian19961 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 mam takie jak kolega z tego postu proszę http://megane.com.pl...post__p__424479 Podlinkowałeś moje fotki to powiem Ci, że mam dokładnie ten sam problem po dziś dzień. Sugestia kolegi lucas71 okazała się nieskuteczna, gdyż dźwięk nadal jest nieczysty. Wcześniej wlutowałem do innego układu to efekt nieczystości dźwięku był taki sam, a różnica polegała na tym, że dźwięk z mp3 był słyszalny nie wtedy jak zasymulowało się wrzucenie kasety, ale wtedy jak symulacja nie była zrobiona...Myślałem już o wpięciu się właśnie tam w płytkę przy kasetach, ale zrobiłeś to i jak widać efekt ten sam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Więc ma ktoś jakieś rozwiązanie na tą poprawę jakości dzwieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awionik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Wpiołem? Co to za słowo jest? Przecież pisałem żeby wlutować się za układem wzmacniacza kaset, a z tego co widzę Ty wlutowałeś się pomiędzy głowicę a wzmacniacz. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Używane w polskim słownictwie :) Ja po prostu wlutowałem się w kable nr 1. Tak jak pisałeś po układzie się wlutowałem Ma ktoś jeszcze jakąś propozycję ? bo już nie mam pomysłów.. Dodano: 02 sie 2015 - 16:58 Znalazł ktoś może rozwiązanie jak to podłączyć :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi