mrarek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dziś już miałem 90 km do końca paliwa i cisza... Jest jakiś sygnał? Kiedy się objawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Dwa razy zapiszczy i zapali się kontrolka z pomarańczowym dystrybutorem pod licznikiem prędkości. Mi dziś zapaliła się rezerwa przy 60 km do końca paliwa. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 O kurczak :) 60 km to trochę bida, bo w baku sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dokładnie. Wczoraj akurat jechałem autostradą A1 i zapaliła mi się rezerwa więc najadłem się trochę strachu, ale udało się dotrzeć do stacji benzynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohdan123 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A ja przełączam po włączeniu rezerwy na ilość zużytego paliwa i jak mi wchodzi 60 litrów to nieraz mogę dojechać do 56 l, na razie nigdy nie zawiodłem się na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi