witeck Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam, Proszę o opinię na temat tego egzemplarza: http://olx.pl/oferta/renault-scenic-1-6-16v-CID5-IDarWc9.html#4b74a23aa7 Czy na podstawie tych zdjęć coś można powiedzieć o tym samochodzie? Coś się rzuca w oczy? Jakieś nieoryginalne elementy? Ja tylko zauważyłem wytarte napisy na gałce zmiany biegów - chyba, że były egzemplarze bez napisów... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wytarta gałka drążka zmiany biegów, brak zapalniczki. I raczej w przebieg bym nie wierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wytarty kapsel gałki zmiany biegów to akurat standard, raczej podejrzane są gałki bez uszkodzen (wymienione). Na podstawie tych fotek nie powie się nic. Wiem jedno: za tę cenę można kupić dwa lata młodszy egzemplarz po liftingu, często z dokumentacją serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wiem jedno: za tę cenę można kupić dwa lata młodszy egzemplarz po liftingu, często z dokumentacją serwisową. Po FL? Za 12 000? Chyba diesla...nie wiadomego pochodzenia? Bo ja bym się bał kupić...no ale fakt Polska to kraj okazji motoryzacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi