BURNaba Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam, postanowiłem wyczyścić ekran nawigacji w moim Scenicu 3, do tej pory zdążył się przykurzyć a i jakieś odciski palców się też tam znalazły... W każdym razie użyłem do tego zestawu do czyszczenia ekranów LCD, nie psikałem bezpośrednio na ekran tylko na załączoną miękką ściereczkę, teraz na ekranie, głównie po jednej stronie powstała jakaś smuga, patrząc pod kątem to miejsce się błyszczy, niewielkie podobne ślady są też winnych miejscach (załączam zdjęcie) Macie jakieś rady/pomysły czym się teraz tego pozbyć? :( Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Te ekrany chyba tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 To wygląda na usunięcie jakieś powłoki antyrefleksowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BURNaba Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Niby wygląda na starte ale patrząc właśnie na to pod kątem, jak patrzymy na wprost tego tak nie widać, boję się sprawdzać jakieś inne środki żeby nie pogorszyć sprawy... :/ Stąd moje pytanie do Was, może mieliście styczność z takim przypadkiem i wiecie jak się pozbyć czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi