Angel_Sito Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Witam jestem posiadaczem Megane II cc i mam problem z centralnym zamkiem karta nie zamyka żadnych drzwi klapa bagażnika jest cały czas otwarta drzwi kierowcy i pasażera również mam 2 karty i problem z obiema nic nie dzieje się po wciśnieciu przycisku zamykania drzwi tylko mrugną światła kierunkowskazów odstawiłem dziś auto do servisu Renault(mieszkam w UK obrzeże Londynu) podłączyli pod komputer skasowali mnie 150funtów i nic nie znaleźli. Może ktoś miał podobną sytuacje i poradzi co zrobić dodam ze zamykanie od środka auta na desce rozdzielczej też zero rezultatu jest to Megane II CC 2007r 1.6 benzyna z klamkami hands free Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Angel_Sito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Czy jak naciśnisz na kartę lub przycisk na konsoli to zamki próbują się zamknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi