Matixs Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cześć. Chciałbym zmienić jeśli jest taka możliwość fabryczną antene na taką typu płetwa rekina. Czy jest w ogóle sens takiej zmiany? Nie strace jakości odbierania stacji radiowych? Czy coś takiego do meganki będzie pasowało? Mój odnośnik Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojgalic Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Eeee... ja bym nie zmieniał. Na innych forach ludzie narzekają na jakość sygnału, ponoć jest słabo. W takich antenach otyginalnie to jest GPS, GSM, Webasto a nie FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkonst Opublikowano 24 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Odgrzeję temat. Po raz kolejny siadła mi antena (prawdopodobnie znowu ją zalała woda) i poważnie zastanawiam się nad wymianą na płetwę. Potrzebuję FM i DAB. Znacie jakiś sprawdzony model pasujący do Megana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesko Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Też jestem zainteresowany tematem zmiany anteny tradycyjnej na "płetwę", ale jakoś kiepsko widzę zaangażowanie forumowiczów w pomoc. 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megmat17 Opublikowano 10 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Ja wymieniłem na płetwę i żadnej różnicy w jakości nie odczułem. Z tym, że oryginał Renault mam zamontowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi