yanzy Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Byłem świadkiem tego zdarzenia. Nikomu nic się nie stało (oprócz samochodu) Bądźcie czujni bo auto pewnie wróci na rynek. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 ło takich to ja widziałem w te gorące dni, i to wszystkie marki samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ciekawe jaka tu była przyczyna pożaru. Trzeba zawsze uważać przy parkowaniu w wyższej trawie, rozgrzany katalizator + sucha trawa i pożar gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jeżeli benzyna to wiadomo co było przyczyną. Mata wygłuszająca dotykająca kolektor wydechowy równa się pożar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ja widziałem płonącą Megankę 3 na drodze ekspresowej S3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wydaje mi się, że już na rynek nie wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiik Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 smutne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi