Gość Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Witam, Mam problem z meganą i nie wiem co robić. Wczoraj wieczorem zaparkowałem auto i wszystko było ok. Dzisiaj podchodze do auta i się nie otwiera, wymieniłem baterie w pilocie i nic. Poszedłem po drugiego pilota i też się nie udało, otworzyłem metalowym kluczykiem z karty. Włożyłem karte i dalej nie chce odpalić, pokazuje się napis, raz żeby włożyć kartę a za chwilę żeby wyjąć, wszelkie próby z odpaleniem wyszły na marne. Czy jest możliwe, że to akumulator?? Odpiąłem jedną kleme, miałem nadzieje, że komputer się zresetuje ale dalej nic. Otworzyły się wszystkie drzwi i teraz nawet nie da się ich zamknąć. MOże to być akumulator czy coś z kartą albo elektroniką?? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Akumulator do naładowania/wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi