qCz Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ojciec podczas grzebania w okolicach podszybia/rezystora nawiewu, przy okazji awarii tego drugiego powodującej jakiegokolwiek nawiewu, wypiął tę oto część i zastanawia się, co to w ogóle jest - mam nadzieję, że forumowa brać będzie w stanie udzielić mi odpowiedzi (to czarne w środku): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Byłoby łatwiej gdybyś podał dokładniej miejsce skąd jest to wypięte, ze zdjęcia trudno ocenić położenie tego ustrojstwa. I ewentualnie kolory przewodów wychodzących z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qCz Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tak jak mi to opisał ojciec - podszybie, od strony wnętrza samochodu, mniej więcej w miejscu lokalizacji rezystora nawiewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Wygląda na wyciągnięty czujnik nasłonecznienia. Ma ojciec klimatronic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qCz Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Tak, jest klimatronik. Koloru kabli poza widocznymi na zdjęciu nie jestem w stanie podać, gdyż było to wpięte do jakiegoś zasłoniętego gniazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Na środku podszybia jest ten czujnik, okrągły, czarny umieszczony przy samej szybie. Niech ojciec spojrzy czy tam nic nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi