klufa Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Witajcie Jako że ostatnio sprzedałem swojego SC II tak teraz poszukuje SC III mam na oku taki egzemplarz link do ogłoszenia Na szczęście stoi w moim mieście i byłem go już oglądać-ogólnie stan bardzo dobry, żaden element nie malowany czy szpachlowany-środek zadbany, może jest kto by mógł sprawdzić historię bo ponoć jest zapisana jakaś w ASO VF1JZ1VA642605729 Wiadomo czym więcej ludzi rzuci okiem na niego tym więcej może ktoś dostrzeże czego ja nie widzę Jedno co mnie dziwi że jest to grand i nie ma trzeciego rzędu foteli? Czy bywały takie wersje? VF1JZ1VA642605729 Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Bywały, znajomy takiego ma, jest normalnie zarejestrowany na 5 osób, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef12 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jeśli chodzi o historię pojazdu to wiem, że koleś z https://www.facebook.com/pages/Okazje-od-handlarza/906278776083318?fref=ts sprawdza. Nie wiem tylko za jaką kwotę. Ale czasem jak sobie na to spojrzę to dobrze, że niektórzy sprawdzali przed zakupem bo dobre wałki wychodzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kolega był na urlopie i nie miał mi kto sprawdzić, pogadałem z gościem w ASO, że przyjadę do nich na pierwszy przegląd etc. i podał mi pełną historię auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek.88 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 To ze Grand Scenic II były tak 7 os jak i 5 os udało mi się wyczytać. Ale czy napewno jest tak samo w Grand Scenic III? Bardzo mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Potwierdzam są 5 osobowe , mam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi