asdero Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam, z góry przepraszam za pośpiech, potrzebuję odpowiedzi na już - lepiej kupić oryginalne tarcze i klocki czy TRW, jeśli różnica w cenie to 30-40 zł? Jest szansa, że któreś z nich nie będą piszczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztapl Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Ja na tył zamontowałem najtańszy zamiennik jaki znalazłem na ebay. 160 euro za tarcze z łożyskami i klockami nie widzę rużnicy. Wiem zaraz się posypią gromy że tarcze się szybko zużyją ale to auto ma 10 lat więc następne 5 lat (do śmierci tego auta) posłużą. Są części które lepiej kupić oryginalne a niektóre nie. Edytowane 3 Września 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdero Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W tym przypadku chodzi o przód, wiec tu po taniościo nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Spokojnie możesz brać tańsze (chyba nawet OE Renault to tak naprawdę TRW). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek88 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Z tym, że trw robi inny towar na oem a inny na sprzedaż pod swoim logiem jako zamiennik. Edytowane 3 Września 2015 przez Pitek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ja jeżdżę komplecie Boscha z przodu i jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi