ambarass Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Witam, stałem się szcześliwym posiadaczem (znów) Szczeniaczka tylko że w wersji III. MaM kilka pytań. Jak sparować telefon z systemem bluetooth w aucie? Próbowałem już, ale nie wykrywa mi. Gdzie znajduje się zmieniarka w tym scenicu? Edytowane 13 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Spróbuj to zrobić tak jak jest to opisane w instrukcji. http://www.e-guide.renault.com/837_8_ENG_B95/ressources/Download/NX843-5_ENG.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorex Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 W telefonie na czas parowania ustaw bluetooth "widoczny dla wszystkich urządzeń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Udało się. Mam pytanie czy w scenicu III też jest kod do radia? Można go zdobyć tradycyjnie, kalkulatorem Renault? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kod tak naprawdę nawet nie jest potrzebny. Odłączałem radio całkowicie, wyciągałem akumulator i radio kodu nie wołało. Mało tego nawet nie zniknęły zapamiętane stacje radiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Mam nadzieję, że tak jest. Pewnie nie długo się o tym przekonam. Scenica II miałem rozpracowanego już, jednak III to większa zabawka. Czas zacząć rozkoszować się 1,6 dCi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi