pyra100 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam Mam pytanie w jaki i czy w ogóle można wyłączyć panel klimatronika ? W poprzednim samochodzie na panelu klimatronika był przycisk stop a tu takowego nie widzę I jeśli mógł by mi ktoś wyjaśnić jaką mam wersje megane II phI czy II Jest to rocznik 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zapewne masz już phII, nie, nie da się całkowicie wyłączyć panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A po co ją chcesz wyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jeśli nie chcesz klimy, to zmniejszasz ręcznie siłę nawiewu do "0" i to wszystko - jest to równoznaczne z "wyłączeniem" klimy jak w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Do włączenia lub wyłączenia klimy służy przycisk AC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nooo, w sumie racja, pomyliłem z nawiewem. Ale jak wyłączymy prędkość, to i klima się wyłączy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasov Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Po przesiadce z Laguny 2 na Megane 2 też mnie zdziwił brak wyłącznika.. ale cóż, tak to sobie wymyślili.. W Lagunie miałem normalnie przycisk off który wyłączał klimę, nawiew i sam panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 @Kolasov Do włączenia lub wyłączenia klimy służy przycisk AC :) Tu kolega już odpowiedział dlaczego nie ma przycisku "Off". :) W sumie działa to jak w przypadku manualnej klimy, tam bodajże tak samo to działa - przynajmniej mój tato ma tak w swojej Tacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra100 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Do włączenia lub wyłączenia klimy służy przycisk AC :) Ja nie pytałem jak się wyłącza klimatyzację tylko panel klimatronika Właśnie też przesiadłem się z laguny i tam był przycisk stop Dziękuje wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Czekaj, bo nie rozumiem. Chcesz całkowicie wyłączyć cały panel, aby nie wyświetlała się żadna temperatura ani obrazek na nim? Nigdy nie próbowałem, ale mogę sprawdzić po pracy, jak wygląda ta kwestia, choć nie widziałem niczego, aby można było coś takiego zrobić. Jeśli nie chcesz żadnej dmuchawy, to zmniejszasz siłę na 0 i to wszystko, ale raczej grafiki nie wyłączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolasov Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) @Damn Nie da się w Meganie jednym wciśnięciem wszystkiego wyłączyć. A tak było w Lagunie i o to chodziło koledze. Po prostu zamiast wciskać szybko milion razy albo trzymać palec kilka sekund na regulacji prędkości nawiewu powinno dać się jednym wciśnięciem wszystko zgasić.. a tego zabrakło. REGULAMIN FORUM JASNO MÓWI O ZASADACH WKLEJANIA ZDJĘĆ :!: -Prezes Po prawej stronie przycisk OFF :) Edytowane 21 Września 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi