Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dokładnie, a ile byś chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dla pewności spytałem, jeszcze nie miałem takiej w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Baterie CR mają napięcie znamionowe 3V :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jutro spróbuję. Dodano: 14 paź 2015 - 20:51 Siłowo, baterie dałoby się wsadzić, jednak CR 2032 jest za szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jakim cudem? CR - bateria litowa o napięciu 3V, dwie pierwsze cyfry średnica, dwie kolejne wysokość. Dla baterii CR2025 średnica 20 mm, wysokość 2,5 mm, bateria CR2032 odpowiednio średnica 20 mm i wysokość 3,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie mam pojęcia, siłowo to zniszczę kartę. Dodano: 16 paź 2015 - 20:22 Dzisiaj wymiana baterii w dwóch kartach, problem pozostał. Komputer kartę wykrywa, samochód otwiera i zamyka. Komunikat nadal wyświetla. Mam pytanie: czy można zignorować ten komunikat, bez konsekwencji ze strony komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Można, zapytaj się Marcina, albo wyślij maila do Kaczorów, może oni coś wymyślą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki Pawel, coś będę jeszcze próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja bym spróbował pojeździć z kartą w slocie. Może tu nie chodzi o baterię CR, a o kondensator w karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTOALI Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mam zwykłe karty, tylko śmigają w slocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max9506 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli mogę coś dodać to miałem taki sam problem, baterie wymieniałem a wina tkwiła w samej karcie. Po prostu już się psuła. Naprawili mi ją w Kaczorach. Edytowane 4 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam. mam pytanie co odpowiada w karcie oprócz baterii że nie pojawia się komunikat o słabej baterii w karcie. Wymieniłem baterie w obu kartach. Jedna jest ok a druga jak wkładam do slotu normalnie odpala, zamyka, otwiera ale komunikat jest na wyświetlaczu cały czas. Pamiętam że karta mi jeden raz upadła. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie szukać problemu w karcie a nie w baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero666 Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trochę odświeżę temat, choć mam odwrotną sytuację. Mianowicie komunikatu o słabej baterii karty nigdy nie uświadczyłem, natomiast zdarzało się że przy słabej baterii miałem problem z otwarciem auta zarówno przez HF, jak i przez guziki na pilocie. Co może być powodem braku komunikatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi