slawes Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Nie świeci mi: lewe tylne światło pozycyjne, jedna przednia postojówka, podświetlenie radia oraz joysticka do obsługi nawigacji. Bezpieczniki w kabinie sprawdziłem. Czy mogą to być jakieś inne bezpieczniki? Jeśli tak to gdzie ich szukać a jeśli są schowane to jak się do nich dostać? Pod maską przy silniku nie widzę bezpieczników, chyba, że gdzieś są schowane? O ile to tych powinienem szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bezpieczniki są w czarnej puszce przy lewym nadkolu. Obok akumulatora. Pokrywka przykręcona jest jedną śrubką na torx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszb Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Prawdopodobnie spalony bezpiecznik w skrzynce pod maską, dostęp masakryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawes Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dostęp masakryczny - ot mnie zachęciłeś do pracy ;) Może gdzieś widzieliście jakiś ułatwiający manual jak się do tego dobrać? Póki co dzięki za odp! PS.: Lubię coś robić przy aucie ale tylko jak mam takie fajne manuale nawet z obrazkami co po kolei trzeba odkręcić - Oj! chwała tym co je robią! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Manual jest w instrukcji serwisowej w downloadzie forumowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawes Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 I bezpieczenik wymieniony. HURA! Manual niestety się nie przydał ale za to bardzo pomocny był ten oto filmik: Teraz jak już mam to za sobą to stwierdzam, że to nic trudnego ale trochę musiałem poprzeklinać pod nosem w trakcie tych prac - a to była tylko wymiana bezpiecznika - ahhh Ci Francuzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Z dostępem do żarówek w II też się nie popisali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawes Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Przy okazji tej wymiany okazało się inne ciekawe rozwiązanie żabojadów, że w Reni jest komputer BOSCHa? W DAS AUTO rozumiem ale we francuzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Czytniki kart są Siemensa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawes Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dobre! Ciekawe czy w Das Auto jest coś Sagema lub Alcatela. Bo my kierowcy Renatek możemy być w tej sytuacji dumni ale dla właścicieli Gulfów i Pasiorów to pewnie wstyd ;) hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tak, szczególnie, że przecież cały układ wtryskowy w 1,9 i 2,0 jest Boscha, a w nowych 1,5 dCi Continental :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi