panJap Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Witam, Ostatnio czyściłem wentylator dmuchawy w swoim aucie. Zastanawiam się, czy ten wentylator nie powinien być osłonięty jakąś klapką. Mam na myśli coś podobnego do osłony filtru kabinowego. Mam wrażenie, że w którymś warsztacie zapomnieli założyć osłony. W załączniku zdjęcie jak to u mnie wygląda. Powinna tam być jakaś klapka/osłona ? Pozdrawiam Adam Edytowane 4 Listopada 2015 przez panJap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Tak jak na zdjęciu to jest standard. Za osłonę robi plastykowa osłona podszybia z kratkami i to w zupełności wystarcza. Jak włączysz obieg wewnętrzny to opuszcza się klapka i zasłania cały wlot widoczny no fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi