harcerzyk123 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzień dobry, cześć i czołem - pytacie skąd się wziąłem. Jestem wesoły Tomek mam na przedmieściu... Megankę A w niej silnik koła oraz... tapicerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ver_batim Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Hejka wszystkim forumowiczom Może niedługo stanę się właścicielem Meganki III Grandtour i wtedy będę już pełnowartościowym forumowiczem forum megane.com.pl. Mam nadzieje, że nastanie to szybciej niż później bo auto bardzo przypadło mi do gustu Pozdrawiam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beniamins Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam 8-) wszystkich forumowiczów a szczególnie posiadaczy Scenic I ph II :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam wszystkich forowiczów. Dziś około godz. 17 stanę się posiadaczem Renault Megane pierwszej generacji :) . Myślę że będę częstym gościem na forum, bo to moje pierwsze Renault, a lubię wiedzieć więcej na temat aut którymi się poruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiq309 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam wszystkich miłośników francuskiej motoryzacji. Od kilku lat jestem wiernym fanem Peugeota i myślę, że tak zostanie. Właśnie jestem w trakcie zakupu (zaliczka wpłacona) mojej drugiej miłości - Meganki z 2005 roku. Myślę, że często będę do Was zaglądał i z czasem udzielał w wielu tematach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixodides Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam Serdecznie, Od niedawna jestem posiadaczem Renault Megane II phI 1.4 16v Dynamicue w wersji Sedan/Saloon. Jak na razie bardzo zadowolony, w szczególności z komfortu jazdy. Bardzo mi jest milo dołączyć do grona pasjonatów tejże marki samochodu jaka jest Renault. Pozdrawiam i Dziękuje za przyjecie w szeregi. Ixo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam :) zalogowałem się jakiś czas temu ale dopiero dzisiaj się zaktywizowałem... Mam megane z 99r. 1.4 16V - potrzebuję się coś o niej dowiedzieć... Pozdrawiam, Cerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fylypek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Czołem. Przyszedłem się przywitać. Co prawda to teściu mój kupił meganke, ale on aczej by sie tu nie zarejestrował a podejrzewam, że można się stąd wiele dowiedzieć. Jego samochód to meganka SW z 2006 r (podejrzewam, że ph II bo ponoć "po liftingu") 1,6 16V Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek921 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Witam Rozglądam się za moimi pierwszymi 4 kółkami i w grę wchodzi głównie Renault Megane 1 po fl ze względu na wygląd :) Mam nadzieje, że znajdę tu mnóstwo info które mnie zachęca, a niektóre nawet zniechęcą do kupna Meganki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chingi Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam Forumowiczów, w najbliższy czwartek kupuje Megane 2 pf1 2.0. I mam nadzieję że forum pomoże mi w doskonałej eksploatacji nowego samochodu. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoo87 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek82 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam wszystkich. Jako "prawdopodobny" przyszły właściciel megi postanowiłem zaciągnąć informacji w najlepszym żródle. U obecnych użytkowników :) Będzie to moje pierwsze nowe autko więc chcę żeby wszystko było cacy. A tutaj dowiem się najlepiej wszystkich "pros & cons" na temat megi. Było by to moje drugie autko tej marki jako że miałem kiedyś clio baccara 1,8 135KM. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam. Od soboty stałem się posiadaczem Megane I phII. Pozdrawiam z Krakowa. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORMANN Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Od końca września albo początku pazdziernika będę szczęśliwym posiadaczem renno megane 1.4 tci. Poprzednio jezdziłem reno clio 1.5 dci. Będzie mi miło pogadać z Wami na temat eksploatacji mojej meganki. Życzę wszystkim bezproblemowej eksploatacji swoich renówek i szerokości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas71 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Witam i serdecznie pozdrawiam z Siedlec wszystkich użytkowników Renault, oraz przeglądających to forum. Jestem nowym użytkownikiem wersji 1 ph II - proszę o wyrozumiałość... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi