P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam wszystkich Jako nowy posiadacz megane II chciał bym wszystkich powitać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvik Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Od tygodnia pomykam Scenic II ph I :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku9a Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 witam wszystkich :) jestem szczęśliwym użytkownikiem MEGANE COUPE Ph1 2.0 16V :) ale ze łzą w oku będzie zmiana na wiosnę... myślę nad zakupem megane II kombi albo lagunka II w kombi ...zobaczymy co będzie pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umara Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam wszystkich :) Forumowiczem jestem od wczoraj, ale do tej pory nie miałem czasu aby się przywitać. W każdym razie od soboty jestem posiadaczem 5drzwiowego Renault Megane w wersji Hatchback z rocznika 1997. Jeszcze raz witojcie :) To jest temat tylko na powitania. Autkami chwalimy się w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mam od tygodnia Megi III z silniczkiem TCe Privilege. Jeździ i prowadzi się fantastycznie. Myślę że zrobiłem udany zakup. Za pare dni wstawie zdjęcia Meganki, tylko trzeba ją umyć, a tu pogoda nie sprzyja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Raven Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam jestem właścicielem Megi I ph II z 2002 roku z silnikiem 1.8 16v Posiadam wiedzę (wszystkiego na pewno nie wiem ale trochę ) i sprzęt więc w razie potrzeby chętnie pomogę klubowiczom w problemach z ich autkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDZ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam. Przymierzam się do kupna scenica II. W tej chwili jestem na etapie poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsun Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam, od niedawna jestem uzytkownikiem Megane 1.4 16V z 2001 roku. Nigdy nie mialem do czynienia z Francuzami tak wiec mam nadzieje ze znajde wszystkie informacje jakie potrzebuje. Probuje rozgrysc o co chodzi z tymi ph1 i ph2... jak ktos bylby chetny pogadac na gg albo priv tlumaczac mi te zapewne proste zagadnienia jak i inne to zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :P ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam serdecznie, Od tygodnia mam Megi III Grandtour 1.4 TCe Dynamique. Jeździ fantastycznie i mam nadzieję, że tak będzie zawsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylas Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam. Jestem posiadaczem nowej Megane Grandtour 1,4 TCe Privilege.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marz_g Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam, Jestem posiadaczką meganki 2.0 1997r Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 witam wszystkich, megane III 1,4 tce, póki co pełne zadowolenie, choć... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich, Ja nie mam auta, ale tata ma, stąd moje zainteresowanie tym forum Narazie Clio III 1.2 RipCurl (chyba 2007) a w marcu będzie jeszcze Meganka GT 1.4 TCe Privilege 2011, chociaż ja byłem za Laguna... :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi