Paczek1 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Wita wszystkich właściciel i użytkownik Megane I 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz7410 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam wszystkich! Posiadam meganke 1.9d juz od 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamkaw Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam szczesliwych posiadaczy renóweczek! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam76 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Witajcie forumowicze, przesiadam się z ClioIII na Fluenca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralavandrel Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam wszystkich, meganka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek_S Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Witam szanowne grono . Jak widać jestem tu nowy .Wiem że forum obszerne i wiele tu jest ciekawych rzeczy ale to lektura na długie wieczory . Skoro treść, która była niżej pojawiła się w innym miejscu; http://megane.com.pl/topic/32219-kupic-nie-kupic-megane-ii/page__p__252941__fromsearch__1#entry252941 post przeedytowałem, by nie było powielania treści zwanej multipostowaniem, a zabronionej przez regulamin. - gojgien Edytowane 27 Lipca 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudaRoxa Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów, od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką Renówki Coupetki 1,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnica4666 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam po raz pierwszy...od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II......witam wszystkich miłośników tego auta.Pozdrawiam z gór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravwilin Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Jestem nowym użytkownikiem, niedawno nabyłem Megane II, osobiście przyprowadziłem ją z Holandii od znajomej i jestem w trakcie rejestracji. Przesiadłem się z Calibry Turbo, różnica spora ale ogarniam. Sporo czytania na początek Do miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkp83 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 witam ,jestem jacek , jestem posiadaczem vw polo okular 2002 , ale juz niedlugo chce sie przesiasc na megane cc , pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Jestem nowym użytkownikiem, niedawno nabyłem Megane II ph I 2005 r lektura na forum spora, jednak myślę że pomocni forumowicze także się znajdą, Do miłego. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej99 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. W końcu po dłuższym czasie przeglądania forum należało się zarejestrować, znaleźć temat (ciężko było ) i przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francuz10 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Reni i forum, ja kupiłem scenica i już wyczytałem tutaj wiele przydatnych porad. pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Wiele razy już korzystałem z mądrości forum, teraz czas na rejestrację. Posiadam Megane Classic 1,4 16V z 1999r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi