xxxpiniuxxx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Hejka Everybody :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarelk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam, Stałem się posiadaczem(czy szczęśliwym to się okaże hehe) auta marki Renault Scenic II Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolove Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam wszystkich fanów najlepszego francuskiego samochodu :D !!! Może jakiś zlocik w Inowrocławiu? Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu60 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam wszystkich użytkowników ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi184 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Koleżanki i Kolegów. Jestem z KUJ-POM posiadam Megi 2 z silniczkiem benzynowym 1.4 z 2004r wyposażenie pack. W krótkim czasie sprzedaję aby zebrać fundusze na Megi 2 nie starszą niż 2004 z mocniejszym silnikiem benzynowym i bogatszym wyposarzeniem wyposażeniem. Pozdrawiam Wszystkich Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilyn Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam, mam na imię Wojtek i od ubiegłego tygodnia stałem się posiadaczem Megane II Grandtour. Ma ona służyć jako samochód do jazdy na co dzień i mam nadzieję, że się sprawdzi w tej roli :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CC_Bartek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Jestem posiadaczem nowo zakupionego (ale nie nowego :D ) Renault Megane z Bydgoszczy. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petermeg Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam wszystkich, Jestem z Warszawy. Posiadam Megane II Grandtour 1.9 dCi 130 KM. Pozdrawiam wszystkich serdeczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skokam Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam, jestem z Krakowa - posiadam samochód Renault Scenic I phI z 1999 roku - 1.6 16V = 107KM. Jestem osoba która bardzo interesuje się mechanika oraz zagadnieniami z nią związanymi. Bardzo chętnie współpracuje z innymi w tym zakresie i nie tylko mam więc nadzieję że Nasza znajomość się ułoży i będzie z kazdym dniem przybierała na sile. Dzięki , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiks Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek21 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Witam W sumie to moj nie pierwszy post ale teraz juz jako posiadacza Megane II phI 1.5dCi niebawem postaram sie zrobic zdjecie megi. Mam pytanie czy jest tu praktykowane cos takiego jak podkladki pod rejestracje i naklejki dla zrzeszonych bo na forum na chwile obecna nidm znalazlem. Pozdsawiam Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 1 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam Dzisiaj zostałem szczęśliwym nabywcą Megane I Coupe z silniczkiem 1.9 w Dieslu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyniuT Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Witam, jestem posiadaczem Megane 2 grandtour 1.5 dCi i mieszkam w angli:) Edytowane 11 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega_danio Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów ;-) już niebawem ( bo w poniedziałek) będę cieszył się z posiadania i użytkowania Renault Megan III Z silnikiem 1.4 tce. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi