Logan Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Witam forumowiczów :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Od listopada jestem jak na razie, mam nadzieję, że tak pozostanie, szczęśliwym użytkownikiem renault fluenca. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wcześniej jeździłem dacią logan, a że spisywała się nieźle postanowiłem pozostać w kręgu renault. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pozdrawiam :) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 11 Lutego 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bb00xx Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 witam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scion2005 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 witam wszystkich mega maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexton Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam wszystkich, nowy na forum. od niedawna posiadam megane 1,6 clasic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry61 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam szanownych kolegów. Mam megane coupe I phI 1997 r 2.0 8V + LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otori Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam wszystkich od niedawna szczęsliwy posiadacz Scenica 98r 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiang86 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam wszystkich i pozdrawiam z NL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol33 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam wszystkich, jestem Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keith Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam serdecznie. Od grudnia ubiegłego roku jestem zachwyconym posiadaczem ślicznej Meganki rocznik 1999. To moja trzecia renówka i jak na razie najfajniejsza. Szczerze mówiąc to zakochałem się w niej całkowicie :lol: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzywa Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam witam wswzystkich od sierpnia posiadacz Renault Scenic I Ph 2 :) druga moja renóweczka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon84 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam od dzisiaj wkońcu posiadacz Megane II Grandtour :lol: to moja 4 renówka i 2 megi z 3 letnia przerwą na citroen XP którego pozbyłem się z wielką przyjemnością :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salahadin Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zali Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam wszystkich :lol: od końca października jestem posiadaczem Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tce1.2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Witam. Pozdrawiam. Ten temat jest tylko na powitania. Autami chwalimy się w odpowiednich działach. Edytowane 2 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Własnie stałem sie szczęśliwym lub nie posiadaczem Megane III. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi