Mateo83 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witam Wszystkich Forumowiczów, Jak to w życiu bywa, zabieram się za chwilę za szukanie na forum informacji na temat reklamacji samochodu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwig Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam, Megane III mam od kilku dni. W tej chwili ma zaledwie 1400 km Mam nadzieje, że znajdę informacje na tym forum informacje jak bezproblemowo ją użytkować aby kosztowała mnie jak najmniej a serwis odwiedzał tylko od przeglądu do przeglądu. O wielkiej frajdzie z jazdy nie piszę bo to tylko 1,5 dCi 90 KM. mam nadzieję, że radość będę widział przy dystrybutorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelek Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam, Od trzech dni jestem posiadaczem Megany II phI. Jest to moje pierwsze auto i mam nadzieję, że z pomocą tego forum nauczę się jak o nią dbać, żeby posłużyła. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juniorksg Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witam wszystkich. Od niedzieli jestem posiadaczem czarnego Megane II Grandtour z 2004r. Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWel123 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem Renault Scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek90 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 witam wszystkich zapaleńców marki renault :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreguS Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem się - tu mam nadzieję - szczęśliwym posiadaczem Renaty :), dobrze, że to dla mojej żony... :) Oczywiście eksploatacja zostaje w rękach faceta, czyt. serwisowanie oraz płacenie za nie :) Pozdrawiam, miłej jazdy życząc GreguS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet1a Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam serdecznie, w sobote kupilem Grand Scenica II, mam nadzieje, ze autko nie zawiedzie mnie i nie bede musial was "meczyc" :) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson482 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu nowej Megane III Grandtour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników od dziś na podwórku miejsce zajmuję Czarny Scenic 2001 Do usłyszenia w innych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witajcie. Mam na imię Artur. Meganką jeżdżę od miesiąca. Mam nadzieje, że na forum znjadę odpowiedzi na pytania, które mnie nurtują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kune Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam. :) Od pewnego czasu moim autem dodatkowym jest MeganeRS. Z racji, że motoryzacja to moja branża, mam nadzieje, że uda mi sie pomoc w kilku kluczowych kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipro1 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Witam, jestem Wojtek i przyszedlem po porade w sprawie 1,5DCI Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 4 Października 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzerwonyBurak Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi