prezes93 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Siema, siema:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda1 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam wszystkich serdecznie. Jestem użytkownikiem Megany od czterech miesięcy. Poprzednio miałem "19" i wszystko robiłem przy niej sam. Mam nadzieję że dzięki temu forum, również dam sobie radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadecki Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Siemacie, jestem Radek. Lubię dobre kino, markowe ubrania, szybkie samochody, whisky i Megane. Co jeszcze chcecie wiedzieć? Ofc wyprodukowałem się w dziale mechanika już o problemach dotykających moją furę :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadex Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 witam, jestem nowy i mam zamiar w niedlugim czasie zakupić sobie to fajne autko:)pozdrawiam serdecznie wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzaczek Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Cześć, Mam na imię Krzysiek, jestem posiadaczem meganki od miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchel Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Od kilku dni również wożę się megane 3:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-Driver Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Od 4 miechów jestem w posiadaniu Megane III i teraz musze pogłebić troche wiedze na temat tego modelu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :D ;) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pery Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Niedawno odziedziczyłem megankę pierwszej generacji i z chęcią zasięgnę wielu wartościowych informacji na temat tego modelu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuqa Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Witam wszystkich! Byc może wkrótce zostanę użytkowniekiem reno /meagane II, scenic II/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sapphire Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Hej : ) jestem posiadaczką Renault Megane II od miesiąca : } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitMix Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam wszystkich posiadaczy Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom68 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam wszystkich posiadaczy Renault, właśnie zakupiłem Megan I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario22005 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi