aaid84 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam wszystkich właścicieli "Renówek" !!! Od dwóch miesięcy jest posiadaczem Grand Scenica z 2005 1,9dci i od razu na wstępie dziękuję forumowiczom za pomoc przy rozwiązaniu problemów początkującego właściciela RENAULT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paroxa Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam, Jestem nowy na forum, i chciałbym wszystkich przywitać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIEKKK Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 witam wszystkich :) jestem w trakcie poszukiwań meganki II :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Nabyłem w niedziele scenica I ph II i planuję spędzić jakiś czas na forum szukając ciekawych info. Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmaz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam szanowne grono Forumowiczów. Kilka dni temu zostałem szczęśliwym posiadaczem Megi z 2012 r. kupionej w salonie z wyprzedaży. Wersja Generation, przebieg 35 tys.km. Na razie jestem bardzo zadowolony. To moje chyba 16 auto w karierze kierowcy. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altaica Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam Forumowiczów, jako już dumny użytkownik (kilka godzin) Renault Scenic I ph2 2003 benzyna 1.4 ;) Szukałem od listopada i w końcu znalazłem taki, w którym zgrał się wygląd, stan techniczny i cena. Zatem jeszcze raz witam i dziękuję za wszelkie wskazówki, dzięki nim odrzuciłem kilkanaście samochodów, teraz dokłądnie wiem dlaczego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi24 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej, pochodzę z Głogowa. Mam Megane I FL 1.9 dCi 2002r., a w rodzinie od 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcsun Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 witam wszystkich :) Miło trafić do takiego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekqazwsx Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Troche póżno ale witam WSZYSTKICH:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnyzubr Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Meganke z salonu w Niemczech, jestem bardzo zadowolony dziadzius dbał, 90tys. km przebiegu to jest to. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerz85 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. W ziązku z tym, że moja żona poszukiwała swojego pierwszego auta, stałem się współposiadacze meganki I phII 1.9D. Autko jest już trochę wysłużone i ma swoje humory więc pewnie spędze na forum sporo czasu w poszukiwaniu przydatnych informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEndriu Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam w nowej rodzinie Megame interesuje mnie wszystko co możliwe co może mnie spotkać po przebiegu 112 tys km. Pozdrawiam wszystkich miłośników tej marki przed Megame miałem Thalie fajne ale małe i wylądowało w rowie. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stm8891 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam wszystkich, jestem posiadaczem od miesiaca Megane R25 F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeonOP Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam Nazywam sie Leon i jestem z Opola ;) To juz kolejne Renault w moim garazu ale pierwszy raz megane :unsure: Samochod kupiony w moim miescie od osoby prywatnej a zarazem jedynego uzytkownika :) Jest to megane III phI z listopada 2009 Dynamiqe z silnikiem 1.6 K4M ;) Pozdrawiam i mam nadzieje ze zagoszcze tu na dluzej dla ludzi a nie dla samochodu ;) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi