miks Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edass Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Witam. /\/\/\/\/\/\/\/\ Od kliku tygodni jestem posiadaczem Meganki II ph II, 1,6l 16V PB+LPG. Właśnie walczę z pewnymi problemami... /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobert Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho22 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megi_by_GiA Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hej wszystkim, od tygodnia jesteśmy posiadaczami Renault Megane II rocznik 2003. Pozdrawiamy, Ania i Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georg53 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Od ponad dwóch miesięcy jestem posiadaczem Grand Scenika II ph 2006 rok 1,9 DCI 81 KW z filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fornal-f1 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam szanownych forumowiczów. Na razie jestem posiadaczem Clio II szukającym Renault Megane II 2.0dci Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skj Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam na imię Albin. Jestem z Kielc, tylko albo aż 25 lat. Ekonomista, uwielbiam Karate oraz Pływanie a największą pasją jest motoryzacja. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Moje autko: Scenic II 2003 rok 2.0 Benzyna, więcej info o autku na moim blogu pod linkiem http://www.strefakulturalnejjazdy.pl/2013/11/testy-samochodowe-nowa-kategoria-na.html /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Hobby: Prowadzę blog motoryzacyjny, który jest poświęcony kulturze i bezpieczeństwie na polskich drogach. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam wszystkich :unsure: Regulamin pkt. 5.9 1. Zdjęcia auta prezentujemy w odpowiednim dziale 2. Regulamin forum jasno mówi o zasadach dodawania zdjęć. :unsure: -Prezes Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielnik Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam Wszystkich forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II phI 2.0 16V z 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich, sciagnelo mnie tutaj poszukiwanie informacji na temat MeganeII, prawdopodobnie stane sie uzytkownikiem takiego pojazdu :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 1 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturUK Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam wszystkich. Rok temu zakupiłem pierwsze Renault i jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrek71 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) dzien dobry witam meganowiczów hej jestem debiutantem Regulamin pkt. 5.7 -Prezes Edytowane 6 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompressor Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam, nabyłem Scenic 2006, 1,6 16V. To jest moje już naste auto a drugie spod znaku Renault. Żona pomyka Clio, ja jeździłem do tej pory Mercedesem C, teraz przesiadka na Scenic. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xml Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Powitać wszystkich. Z tej strony właściciel MIIphI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi