Bajek Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dobry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalek94 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich posiadaczy Renówek ;) Niedługo przedstawię swoją Meganke ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarnek Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich. Nazywam się Jarek, od pewnego czasu poszukuję Meganki 1.6 w hatchbacku. Mam nadzieję że w najbliższym czasie pochwalę się zakupem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel-NFS Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam jestem posiadaczem Megane (Scenic) od tyg. i jestem dumny z zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiano86 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Megi 1.6 16v air. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz789 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam Łukasz z Rygulic koło Alwerni zakupilem co dopiero Meganke i juz same z nia klopoty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_pepe Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam szanownych forumowiczów. Jeszcze nie jestem posiadaczem autka ze stajni Renault, ale mam zamiar kupić dla żony megane II coupe z silnikiem....hmm... 1.5dci, 1.6 16v ? nie wiem, nie znam się, czytam czytam i porównuję. Pozdrawiam mr_pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie posiadaczy Renault :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaba2 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 cześć Wszystkim :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wleszczynski Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie, Wlasnie dolaczylem, bo rozgladam sie za Megane II Ph 2 w wersji R26 F1. Juz sie sporo dowiedzialem za co dziekuje. Mysle, ze bylby to niezly zamiennik dla mojego Mitsubishi Colt CZT 192KM (2005). <><><><><><><><><><>><><><><> Zona jezdzi Laguna II Ph 2 kombi z 2007 (1.9 dCi) i bardzo sobie chwalimy. Super kanapa na dluzsze wypady z dzieciakami. :blink: <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam, <><><><><><><><><><>><><><><> Wojtek Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 21 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosan Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek123432 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 witam mam 23 lata, od 24.12.2013r jestem posiadaczem renault scenic I ph II 1.6 16v (kupiony za własne ciężko zarobione pieniądze). Komfort niesamowity, jestem zadowolony z zakupu ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adddek Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Postanowiłem napisać raz jeszcze ten post, bo OLAŁEM REGULAMIN i w złym miejscu napisałem przywitanie. Mam nadzieje, ze już nie popełnię tak KARYGODNEGO błędu jakim jest utworzenie nowego tematu. Życzę wszystkim użytkownikom szerokości i przyczepności. Zdjęciami aut chwalimy się w odpowiednim dziale na forum ;) - Prezes Edytowane 26 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beneko Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dzień dobry Wszystkim. Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian23 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam wszystkich jestem posiadaczem megane hb I ph I :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi