diablontko Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Też w końcu się muszę przywitać. Lesia posiadacz Reni Meganki ECO ... Witam wszystkich razem i każdego z osobna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pufek Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Cześć jestem tu nowy idę się rozejrzeć po forum i poszukać odpowiedzi na swoje pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firepw Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam. Mam na imię Paweł, posiadam Megane II 1.5 60 kw 2008 w wersji kombi od 2 miesięcy + moja żona Megane II 1.4 16 V 2003 od 2,5 roku. Przyjemne samochody, wygodne i ekonomiczne. Moje 1.5 to pierwszy samochód z silnikeim diesla. Pożyjemy zobaczymy. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prymu-S Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam. Mam na imię Przemek. Posiadam Scenica I ph II, 1,6 16V z 2002 r. Pozdrawiam wszystkich korzystających z Forum, gdyż mimo któtkiego czasu eksplotacji samochodu, pozyskałem właśnie od Was wiele odpowiedzi na nurtujące pytania' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadzetto Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Siemanko jestem posiadaczem Megane Coupe '96 Edytowane 9 Marca 2014 przez Gadzetto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimbo00 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam wszystkich ;). Miło mi zakomunikować że jestem kolejnym posiadaczem meganki II. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodge66 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam wszystkich ;) Dawny właściciel Megane I 1.6 Classic i aktualny właściciel Megane II 1.6 Sedan ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaira Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich, Po przeczytaniu interesujących mnie postów postanowiłam się zalogować i zapewne będę miałą jeszcze do speców parę pytań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogorone Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam. Posiadam Mastera, Kangoo (kiedyś nawet dwa), a pare dni temu zakupiłem Megane II 1.5dci 2006 i zaczeły mi się problemy ;) sprawdź wtrysk. Witam was koleżanki i koledzy. Miło was poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam9112 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Jestem posiadaczem Reneult Laguny oraz Scenica. Pozdrawiam szambo betonowe Edytowane 1 Lipca 2014 przez adam9112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
play Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 witam serdecznie wszystkich, moje pierwsze renault, mam nadzieję, że da mi więcej frajdy niż nerwów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pati28 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam, również stałam się posiadaczką Megane III 1,6 16V 2009r. :P Pozdrawiam wszystkich Meganemaniaków :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozka Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam wszystkich. Z renówkami miałem już trochę do czynienia (wcześniej Clio, teraz Laguna 2). Szukam teraz dla żony Megana II cabrio i szukając informacji na temat tego modelu trafiłem na forum. Mam nadzięję, że pomożecie w uniknięciu miny przy zakupie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mit44 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam wszystkich. Od 7 lat jestem posiadaczem Modusa a od miesiąca Megane II. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolus Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam wszystkich, jestem od pół roku posiadaczem megane coupe IphII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi