bytommegan Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 witam jestem posiadaczem megan lll 2012 1,6 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu_88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Od wczoraj jestem posiadaczem Megane I rok 2000 w kombi 1.6 16V z LPG. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otomotiv Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Pozdrawiam wszystkich nowy posiadacz megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin3k22 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników i liczę w razie czego na pomoc przy mojej Megane I rok 1997 1,6 75 kM wersja HB :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu71 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Użytkowników. Grzegorz Ciechocinek/Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkoms Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich na forum:) Od wczoraj jestem posiadaczem megan I cupe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano92 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam :D OD 3 lat jeżdzę Renówkami- Clio II, Twingo II i od 1,5 roku jestem posiadaczem Megane II ph I 106km - bardzo zadowolonym posiadaczem. Na forum zarejestrowany od wczoraj ale korzystam z porad juz dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O_L_I_W_K_A Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Zaraz znów się odezwę z moim problemem... Pozdrawiam Oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo0934 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) witam ! przygotowuje sie do zakupu meganki II i mysle ze zawitam na tym forum na dluzej Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow oraz szczesliwych posiadaczy aut Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 6 Maja 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janerka Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć wszystkim, w maju zamawiam Megane Grandtour 1.6 więc trzeba się zarejestrować w końcu Pozdro Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prd33 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzień Dobry Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzz Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam, jestem Robert z Bełchatowa. Miło zawitać w waszym gronie. Mam nadzieję że poznamy się bliżej na jakiś spotach. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Meganek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estrycoo Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Trafiłam do Was przeszukując bezkresny internet. Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staryjaponiec Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Cześć Ja co prawda własnego Renault nie mam, ale w rodzinie od wielu lat jest Megane Grandtour ph 1 :D Samochód jeździł dzielnie, jednak ostatnio pojawiły się pewne problemy, więc przybyłem w poszukiwaniu porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mass Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Heja Wszystkim : ) Wprawdzie nie posiadam swojego Francuza, ale być może ten stan rzeczy zmieni się już niedługo : ) Chciałbym poznać plusy i minusy poszczególnych modeli, uzyskać fachową pomoc i doradztwo przy zakupie - mam nadzieję, że trafiłem pod dobry adres :D Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi